support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Otherside At Work en Visma|Raet gaan een samenwerkingsverband aan door het koppelen van de Xpert Suite met het Youforce platform van Visma|Raet

De klant centraal. Hét uitgangspunt van Otherside at Work en Visma|Raet. De samenwerking tussen deze partijen is daar het ultieme voorbeeld van. Met een integratie tussen de systemen van Otherside At Work en Visma|Raet worden organisatie-, medewerker- en verzuimgegevens uit Youforce automatisch gesynchroniseerd met Xpert Suite. Niks geen onnodige dubbele informatie invoeren, maar slimmer samenwerken met hetzelfde resultaat.

De integratie voldoet aan de richtlijnen die de Autoriteit Persoonsgegevens stelt voor de uitwisseling van persoonsgegevens tussen werkgevers en (arbo)dienstverleners. Er worden uitsluitend persoonsgegevens uitgewisseld die nodig zijn voor de verzuimbegeleiding (doelmatigheid). Daarnaast zorgen de nieuwste technieken voor nóg betere waarborging van informatiebeveiliging.

De samenwerking ontzorgt de werkgevers door het leveren van een integratie. Robuust, compliant en toekomstbestendig. Als onderdeel van het partnership zijn afspraken gemaakt over de monitoring, incidentmanagement en het technisch beheer. Hierdoor kan elke klant dus optimaal en onverstoord gebruikmaken van de geïntegreerde systemen.

Over Visma|Raet
Visma | Raet is marktleider in cloudoplossingen en daaraan gerelateerde services, met name op het gebied van HR-processen en salarisverwerking. Met haar software en services helpt Visma | Raet klanten om de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plek te hebben. Samen met haar strategische partners bieden ze een geïntegreerd platform dat de waardeketen van haar klanten ondersteunt met relevante analytics en gebruikersbeheer. Gebruikers kunnen vanuit het Visma | Raet-platform op elk moment toegang krijgen tot de gewenste applicaties.

Visma | Raet is onderdeel van het Noorse Visma AS, marktleider in Scandinavië en behorend tot de top 10 van Europese business softwarehuizen. Visma AS heeft in totaal 800.000 klanten en 8.500 medewerkers.

Over Otherside At Work
Otherside at Work werkt dagelijks met meer dan 100 medewerkers aan de Xpert Suite, waarmee organisaties meer grip hebben op duurzame inzetbaarheid. Onze software moet de samenwerking in en rondom de keten van verzuim ondersteunen en makkelijker maken. Met de Xpert Suite levert Otherside at Work één softwareplatform waarop alles rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid geregeld is. Van preventie en duurzame inzetbaarheid tot verzuim en re-integratie.

Efficiënt, veilig en met respect voor privacy. Zo zorgt Otherside at Work voor Happy Professionals. Bij klanten, bij de eindgebruikers en bij Otherside at Work zelf. | Otherside At Work, for happy professionals.


Als eerste op de hoogte van Otherside nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!