support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Deze maand is het Europese Cybersecurity maand. Daarom besteden wij deze maand via LinkedIN en onze website extra aandacht aan nieuwtjes en feiten rondom onze informatiebeveiliging. Deze keer in de spotlight onze keuze voor Sigrid CI voor onze kwaliteitsbewaking.

Nieuwe kwaliteitsbewaking

Om de kwaliteit van onze software te bewaken werken we vanaf september met Sigrid CI. Met de toevoeging van Sigrid CI hebben wij een nog actueler beeld van de kwaliteit van ons platform.

Wat is Sigrid CI?

Sigrid CI is een platform voor de kwaliteitsbewaking van software. Onderdeel van het platform zijn een security- en een open source health module. Met deze twee modules hebben we altijd realtime inzicht in de veiligheid van de door ons gebruikte externe componenten en worden potentiële security issues in onze code sneller inzichtelijk.

Waarom kiezen wij voor Sigrid CI?

Sigrid CI geeft dus ons realtime inzicht in de kwaliteit en security van onze code en de gebruikte externe componenten. Dit betekent dat wij met Sigrid CI nog dichter op de software zitten, waardoor we risico’s en kansen over het presteren van onze software nog eerder kunnen inzien en nog sneller kunnen handelen op eventuele bedreigingen en kansen voor onze beveiliging. Zo minimaliseren we de beveiligingsissues binnen ons platform!

Wat merk jij, als klant, hiervan?

Als klant merk je hier niets van. Met Sigrid CI zorgen we er juist voor dat jij onbezorgd gebruik kunt blijven maken van ons platform!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!