support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Speciaal overgevlogen vanuit Eindhoven presenteren wij jullie één van onze nieuwste happy professionals: Rein Lucassen, UX Designer en tester bij Otherside at Work.

Ook in deze vreemde tijd kennen we om ons heen vast wel iemand die tijdens de Coronacrisis begonnen is aan een nieuwe uitdaging. Zo ook onze nieuwste UX Designer en tester Rein. Dat het gek moet zijn, dat zal niemand shockeren. Maar Reins verhaal geeft hoop. Hoop dat het ons allemaal wat goeds brengt.

Na het opruimen van zijn studieboeken en een tripje naar Las Vegas, was Rein er klaar voor. Een nieuwe job. Volwassen.

Het was 1 april maar de grap van het jaar was al volop bezig. Aan de tafel waar hij normaal gesproken zijn karbonade eet en zich mentaal voorbereidt op een potje tennis, moest hij nu zijn nieuwe werkplek gaan inrichten. ‘’Mijn eerste dag mocht ik dan wel naar kantoor komen om wat spullen op te halen, maar er werd al snel duidelijk dat ik het merendeel van mijn inwerktijd thuis moest gaan doorbrengen’’. Maar, zo kwamen wij al snel achter, Rein is niet van het zuchten, maar van het doen. ‘’Computertje open, Discord geïnstalleerd en BAM, hallo digitale werkvloer’’. Wat Rein het meeste opviel en tegelijkertijd goed stemde, was dat de werksfeer meteen al goed was en ook goed bleef. ‘Thuis beginnen in zo’n tijd kan het voor iemand als ik uiteindelijk leuker maken om op kantoor te werken. Je leert elkaar al een beetje kennen en wordt nieuwsgierig naar de samenwerking op de normale werkvloer.’ Rein heeft ondertussen zijn plekkie binnen Otherside dus wel gevonden, maar kijkt er ook wel naar uit om straks te shinen aan de Utopialaan in Den Bosch. ‘’Ik denk dat het alleen maar gezelliger kan worden als we straks onder hetzelfde dak werken’’. 

Rein past de kennis van zijn onlangs afgeronde studie Human Technology Interaction nu dus toe in zijn functie als UX Designer. Maar wat doe je precies als UX designer? 

''Ik heb tijdens mijn studie vooral geleerd hoe mensen met producten omgaan en vice versa. Dit pas ik bij Otherside toe door na te denken over gebruiksgemak in ons softwareplatform. UX Design gaat in mijn geval dus over functioneel ontwerp van de Xpert Suite. Oftewel, hoe komen dashboards, pagina's of vragenlijsten visueel naar voren en hoe creëer je de beste flow voor de gebruiker.''

Ondertussen heeft Rein zijn draai gevonden en heeft hij een goede balans weten te vinden tussen thuiswerken en reizen naar Den Bosch. Wij zijn blij met dit aanstormende talent en wensen hem veel plezier in het Otherside team! 

T +31 (0)73 615 9950
E rein.lucassen@othersideatwork.nl

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!