support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Wat de Xpert Suite - als integraal bedrijfsgezondheidsplatform - kan doen in het kader van COVID-19? We leggen het je graag uit!

  • Met XS Portals heb je de mogelijkheid om informatie, van bv. het RIVM en/of interne beleidsnotities, te delen met XS gebruikers die belast zijn met verzuim en duurzame inzetbaarheid. Je kunt een uitgebreid informatieportal inrichten, zoals Nedasco, om actief en altijd actueel klanten of leidinggevenden te informeren. Makkelijk toch?
  • Je kunt de integratie met Webcamconsult gebruiken om spreekuren voor artsen en casemanagers online uit te voeren, in plaats van fysiek of alleen telefonisch. Uitgebreide mogelijkheden voor delen van beelden, bestanden en beeldscherm.
  • Wat dacht je van een ‘Corona-besmetting’ protocol in XS om verschillende stadia toe te voegen? (quarantaine, ziek door besmetting etc) Je krijgt zelfs direct managementinformatie over medewerkers waarbij besmetting bekend is. (uiteraard alleen voor arbodiensten)
  • Meer grip op het verzuim in crisistijden zoals deze? Denk dan aan het uitvoeren van triages bij een ziekmelding. Zo krijg je snel inzicht in terechte- of onterechte ziekmeldingen. Maak onderscheid tussen loondoorbetaling door onmogelijkheid om te werken door de ziekte en onmogelijkheid om te werken door overheidsmaatregelen. (deze vallen in principe niet onder de loondoorbetalingsverplichtingen bij ziekte) Een apart protocol kan aangemaakt worden om achteraf goed inzichtelijk te kunnen maken welke loondoorbetaling nu wel door ziekte komt en welke niet.

De aankomende tijd zullen we doorontwikkelen. We willen jullie maximaal bijstaan. Wat kunnen we voor jouw organisatie betekenen?

Laat het ons weten!
📱 073 615 9950 | ✉️ sales@othersideatwork.nl

Otherside at Work | For healthy professionals

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!