support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Serviceprovider Nedasco gaat samenwerken met softwareleverancier Otherside at Work. De partijen bundelen hun krachten om de ketensamenwerking bij inkomensverzekeringen te optimaliseren. 

Het belang van een integrale keten van sociale zekerheid en zorg wordt breed onderschreven. Zowel Nedasco als Otherside at Work zien kansen om de samenwerking in de keten te verbeteren.

Integraal
Volgens Diederik Benders, Directeur Sales & Operations van Otherside at Work: “Eén van onze doelstellingen is een softwareplatform dat de hele inkomensverzekeringsketen integraal ondersteunt en de klantervaring van betrokken partijen significant verbetert. Met Nedasco als samenwerkingspartner ontwikkelen we een werkgeversportaal dat aansluit bij de wensen van alle betrokkenen.”

‘Claimafhandeling naar een hoger niveau’
Marco Pos, Manager Inkomen bij Nedasco, licht de samenwerking verder toe: “Als serviceprovider zijn we voortdurend op zoek naar mogelijkheden om standaardprocessen efficiënter in te richten. Deze co-creatie leidt tot een efficiënt werkgeversportaal. Hierdoor kunnen we uiteindelijk ook de claimafhandeling naar een hoger niveau tillen”.

Vertrouwen
“Otherside at Work heeft bewezen sterke softwareoplossingen te ontwikkelen. Met het aangaan van deze samenwerking hebben we het volste vertrouwen dat er in 2019 een nieuwe softwareoplossing is waar de hele keten baat bij heeft.” Naar verwachting is het nieuwe softwaresysteem per 1 januari 2019 toegankelijk voor partners van Nedasco.

 


Over Nedasco

Nedasco is een serviceprovider met volmachten van alle gerenommeerde verzekeraars en bedient met ruim 175 medewerkers meer dan 1.300 financieel adviseurs. Financieel adviseurs met een aanstelling bij Nedasco kiezen voor gemak, professionaliteit in uitvoering en vereenvoudiging van hun administratie. Via één digitaal portaal - Nedasco ServiceNet - zijn de producten van vrijwel alle verzekeraars toegankelijk en kunnen daar worden vergeleken, aangevraagd en beheerd. Nedasco is onderdeel van AEGON Nederland. Zie voor meer informatie www.nedasco.nl
 

Over Otherside at Work

Otherside at Work(60 medewerkers) ontwikkelt sinds 2003 het Xpert Suite softwareplatform voor bedrijfs-gezondheid en sociale zekerheid. De Xpert Suite is in gebruik bij corporate werkgevers, (arbo)dienst-verleners, schadelastbeheersers, interventionisten en inkomensvolmachten. De Xpert Suite is een beproefd gezondheidsmanagementplatform waar inmiddels bijna 1.000.000 medewerkers actief zijn. Otherside is ISO 27001:2013 gecertificeerd en beschikt over een ISAE3402 Type II-verklaring.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!