support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Ook dit jaar zijn we trotse hoofdsponsor van de Omloop der Zeven Heuvelen. Het jaarlijkse wielerevent dat plaatsvindt in de prachtige omgeving van Nijmegen, bestaat uit een combinatie van wedstrijden op verschillend niveau, een aantal schitterende toertochten en de sfeervolle samenkomst van die twee met een hapje en drankje bij Village Arrivée.

Nieuw: de Ladiestour. Gezellig fietsen onder leiding van profwielrenster BEAT

Dit jaar organiseren we voor het eerst, samen met Beat Cycling, een ladiestour. Tijdens deze toer fiets je een mooi rondje door het bos- en heuvelrijke Berg en Dal, bij Nijmegen. Speciaal voor deze editie fietst er een profwielrenster mee van profclub BEAT. Zij zal de ladiestour begeleiden en alles vertellen over wielrennen en hoe het is om mee te doen aan grote sportevenementen.   

Er zijn verschillende niveaus en afstanden, waardoor je zelf kiest of je gaat voor een rustig rondje of voor wat meer uitdaging.

Deze dag zal in het teken staan van gezelligheid, netwerken en een kijkje achter de schermen bij het (prof)wielrennen. Lijkt je dat wat? En ken je collega's of partners die dit misschien ook leuk lijken? Nodig (daag) ze uit!

Fiets je mee?

Wij zullen zelf met een mooi groepje van Otherside meefietsen, maar het lijkt ons helemaal top om samen met jou als klant deel te nemen. Dus hierbij nodigen we je uit om 9 juli mee te fietsen. Alleen, met je collega's of met je vrienden! 

>>> Meld je hier aan <<<

Het programma

08:00 - 09:30
Start toertocht: Fakro’s Mooiste
10:00
Opening Village Arrivée
12:00 - 16:00
Binnenkomst & borrel

Toertochten

Wil je een mooie route fietsen waarbij je optimaal kunt genieten van het evenement en de schitterende omgeving? Dan is de toertocht ideaal. Tijdens een uitgepijlde toertocht van 50 (ladiestour), 80 (ladiestour en regulier), 110 of 140km (inclusief meerdere tussenstops), laten we je de mooiste landschappen en uitzichten van het Rijk van Nijmegen en omstreken zien. Meer informatie over de toertochten vind je hier >>> 

Gezellig afsluiten bij Village Arrivée

Na een zware maar prachtige tocht kunnen kom je terecht bij de finish met het Village Arrivée, grenzend aan het wedstrijdparcours. Je remt al wat af wanneer je in de buurt komt van de finishboog, waarna je vriendelijk welkom wordt geheten in het Village Arrivée. Hier kun je weer helemaal tot rust komen, gezellig napraten met alle deelnemers en uiteraard genieten van een prachtige wielerwedstrijd die daar op dat moment plaats vindt op het afgezette wedstrijdparcours. Hier sluiten wij de dag dan graag met je af. 

Steun het goede doel: ROAd4Energy

De Omloop der Zevenheuvelen kent evenals afgelopen edities weer een prachtig goed doel. Stichting ROAd4Energy zet zich in om energiestofwisselingsziekten meer bekendheid te geven en zo snel mogelijk een medicijn te vinden om deze ziekte te stoppen. ROAd4Energy is een stichting die zich inzet voor het inzamelen van financiële middelen ter bestrijding van energiestofwisselingziekte.

Praktische informatie

Deelname
Deelname is kosteloos voor klanten van Otherside. Meld je hieronder aan.

KNWU startlicentie
Voor de toertochten is geen licentie vereist. 

Fiets
Heb je zelf een fiets? Dan ben je uiteraard vrij om deze mee te nemen. Heb je geen fiets of kun/wil je je fiets niet meenemen naar Nijmegen? Dan regelen wij een fiets voor jou en je collega's/vrienden.

Kleding en omkleden
We hebben een ruimte waar je je voor en na de tocht kunt omkleden en douchen.

Eten en drinken
Wordt voor gezorgd. 

Fiets je mee?

We zouden het erg leuk vinden als jij (en je fietsende collega's) erbij bent(zijn) op 9 juli!

>>> Meld je hier aan <<<

Voor je vragen kun je terecht bij je CSM-er of bij edgar.walterbos@othersideatwork.nl.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!