support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
User group XS App

Omdat we graag connected blijven met onze klanten organiseren we user groups. Tijdens een user group vragen we feedback van onze klanten over de Xpert Suite. Vrijdag 2 december was de user group XS Verzuim App. Samen met verschillende klanten, hebben we besproken wat de huidige status van de app is en welke doorontwikkelingen zij wensen.

Onze ervaring

Jasper Willem de Swart, Product Manager bij Otherside at Work, was aanwezig bij de user group en vertelt over zijn ervaring van de sessie:

‘Het was een leuke sessie waarbij we zijn begonnen met een korte live demo van de huidige functionaliteit van de app. Daarna hebben we gekeken naar de beveiliging van de app en de stappen doorlopen hoe de app gekoppeld kan worden met een gebruiker. Hierbij kwam er al mooie feedback naar boven die we mee kunnen nemen in de doorontwikkeling. Tijdens de presentatie van onze roadmap hebben we om input gevraagd. Hierbij zijn er een aantal mooie nieuwe functionaliteiten benoemd voor de XS Verzuim app die een plekje hebben gekregen.’ 

Wat is er besproken?

Tijdens de user group kwamen met name de onderstaande wensen naar voren, daarnaast zijn er nog heel veel andere punten besproken en genoteerd.

Multifactor Authenticatie tbv inloggen in de Xpert Suite

Meertalig gebruik

Uitbreiden van push meldingen

Agenda en planning toevoegen

Gebruik van huisstijl

Wat gaan we doen?

We gaan in januari starten met een pilot van de app. Er zijn op dit moment verschillende werkgever-klanten die mee willen doen. Tijdens de pilot focussen wij de ontwikkelingen op het uitbreiden van de app met Multifactor Authenticatie en daarna het gebruik van de Datakluis. Daarna zullen we samen met de pilotgebruikers de prioritering opnieuw beoordelen. Kortom, het was een zeer nuttige bijeenkomst en we willen graag alle deelnemers nogmaals bedanken voor hun waardevolle input!

Ook meedoen met de pilot van de XS Verzuim app?

We hebben nog een paar plekjes voor de pilot. Ben je werkgever en wil je ook meedenken met de doorontwikkeling van XS Verzuim app? Stuur dan een mailtje naar: jasperwillem.deswart@othersideatwork.nl

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!