support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside sluit zich aan als partner van BEAT Cycling. De in 2016 opgerichte wielerploeg kent inmiddels duizenden fanatieke wielerliefhebbers met renner die meerdere Nederlandse, Europese, wereld- en Olympische titels pakten. De samenwerking sluit aan bij de plannen van Otherside om de activiteiten op de Europese markt uit te breiden. Otherside haakt voor minimaal drie jaar aan als partner van BEAT Cycling.

Het kersverse partnerschap helpt beide partijen in hun ambitie om de komende jaren te groeien. Otherside wil meer naamsbekendheid verwerven in Europa, met als eerste logische stap België. Het partnerschap met BEAT sluit mooi aan bij deze plannen, gezien het feit dat BEAT deelneemt aan veel wedstrijden in België en een drietal Belgische renners in dienst heeft.

‘‘Wij geloven dat dit partnership zal helpen in de komende jaren om de aanwezigheid en naamsbekendheid van Otherside At Work in Nederland en daarbuiten te vergroten” zegt Diederik Benders, CEO van Otherside. “Specifiek past onze uitbreiding in België perfect in het partnership. Zo zullen we samen met onze partners Mensura en Certimed actief zijn in België om vitaliteit en duurzame inzetbaarheid verder op de kaart te zetten."

Otherside en BEAT Cycling sluiten driejarige sponsorovereenkomst (foto: BEAT Cycling).

Daarnaast gaan beide partijen samen meerdere evenementen organiseren voor klanten en medewerkers van Otherside. Benders: “De innovatieve ambitie van BEAT in de wielersport, de kernwaarden van waaruit zij het maximale resultaat willen bereiken en de populariteit van de wielersport in onze doelgroep, maken dat het sponsorschap uitstekend past bij ons. Wielrennen zit in ons DNA en zal ook steeds meer zichtbaar worden in onze communicatie. Zo gaan we aan de slag om samen met BEAT events te organiseren voor onze klanten, medewerkers en relaties."

“Als BEAT zijn we ontzettend trots dat een snelgroeiende organisatie als Otherside At Work het vertrouwen uitspreekt en een lange termijn commitment met ons aangaat”, aldus Geert Broekhuizen namens BEAT. “Dit is het langstlopende sponsorcontract dat wij tot nu toe hebben gesloten en dat is best bijzonder. Het vertrouwen van beide kanten straalt er vanaf om gezamenlijk te groeien de komende jaren. Otherside At Work op het gebied van bedrijfsgezondheid in Europa én BEAT als eerste community gedreven wielerploeg in de Tour de France. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als we dit samen kunnen bewerkstelligen.”

 

Over BEAT Cycling

Foto: BEAT Cycling

BEAT Cycling is haar missie in 2016 gestart: het bouwen van een professionele wielerploeg die geworteld is in een wielerclub met een eigen identiteit en een eigen fanatieke community, waar inmiddels duizenden wielerliefhebbers deel van uit maken. In de professionele wielersport is BEAT actief met een continentale wegploeg in het internationale wielerpeloton en met een eigen baanploeg. De renners van BEAT pakten afgelopen jaren diverse overwinningen op de weg- en baan, waaronder meer dan 10 UCI-overwinningen op de weg, 10 wereldbekeroverwinningen op de baan en Nederlandse, Europese, wereld- en Olympische titels.


Benieuwd wat we nog meer sponsoren?

Lees hier alles over onze sponsorpartners

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!