support
Servicedesk
073 - 61 59 999
Support
Servicedesk
073 - 61 59 999
nederlands

De Otherside Xperience 2019 staat gepland op dinsdagmiddag 16 april in Amerongen! Deze interactieve sessie wordt kosteloos aangeboden voor relaties en geïnteresseerden in het meest innovatieve en integrale bedrijfsgezondheidsplatform voor werkgevers, (arbo)dienstverleners en inkomensvolmachten.

12.30 - 13.00 uur

Ontvangst met lunch & koffie

13.00 - 13.15 uur

Korte opening en welkomstwoord

13.15 - 14.00 uur | Blik op de toekomst van de Xpert Suite

De directie van Otherside blikt terug op 2018 en neemt je mee in de toekomstige ontwikkelingen van de Xpert Suite

14.00 - 14.45 uur | Zo ontdek je kansen voor innovatie

In deze presentatie deelt prof dr. Jeff Gaspersz hoe de meest innovatieve organisaties en teams kansen ontdekken. Wat voor leiderschap, mindset, processen en tools zijn nodig om steeds weer nieuwe mogelijkheden voor vernieuwing te ontdekken en te benutten? Hoe kan een strategie gericht op co-creatie met klanten, hierbij ondersteunen? De volgende dag kan je meteen aan de slag met de praktische en toepasbare adviezen!

15.15 - 16.30 uur | Breakout sessie

In de breakout sessie worden drie belangrijke en actuele onderwerpen behandeld. Bij welke sessie sluit jij aan? 

Integrale bedrijfszorg en sociale zekerheid - Voor werkgevers

De afdeling verzuim is inmiddels omgedoopt in de afdeling vitaliteit of inzetbaarheid. Werkgevers willen steeds vaker integrale bedrijfszorg bieden waarbij preventie en mobiliteit een steeds belangrijke rol krijgt. Rondom arbeidsongeschiktheid wordt een integraal platform vereist dat de veiligheid van persoonsgegevens borgt. In de break-out sessie voor werkgevers word je meegenomen in de mogelijkheden die de Xpert Suite biedt als platform voor integrale bedrijfszorg en sociale zekerheid.

Digitale arbodienst - Voor (arbo)dienstverleners

Arbodiensten kampen met enorme uitdagingen: een competitieve markt; moeizame klantbinding en rendement; schaarse resources; strijden voor onderscheidend vermogen. Wij zijn er van overtuigd dat IT nog onvoldoende wordt benut om de business goed te ondersteunen. In de break-out sessie voor arbodiensten delen we graag de mogelijkheden die de Xpert Suite biedt om de uitdagingen van morgen vóór te zijn.

Efficiënte ketenintegratie in inkomensdomein - Voor inkomensvolmachten

De inkomensmarkt is sterk aan het consolideren. Verzekeraars herpositioneren zich en letten nog scherper op schadelastbeheersing. Ondersteuning van het van verzuim en WIA is belangrijk. Een goede en actuele deelnemersregistratie met aansluiting op de pensioenen is essentieel. In deze break-out sessie bespreken we de mogelijkheden die de Xpert Suite biedt om ketenintegratie tussen werkgevers, schadelastbeheerders efficiënt en veilig te laten verlopen.

16.30 - 18.00 uur

Wrap-up van de dag & netwerkborrel

 

Schrijf je nu hier in!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073-6159950
Servicedesk
Tel: 073-6159999
Download onze brochure
Robert van Gils | Manager Sales & Marketing
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!