support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

het verhaal


Amerongen 16 april 2019

Toen we onze eerste Otherside Xperience wilden gaan plannen hadden we nooit kunnen dromen dat het zo'n groot succes zou worden. Waar er vorig jaar bij de klantendag zo'n 75 deelnemers waren, zijn er ruim 130(!) geïnteresseerden naar de Otherside Xperience 2019 geweest. En met dank aan alle deelnemers, Buitenplaats Amerongen, het team van Otherside at Work en een beetje geluk van moeder natuur is het een dag geworden om niet te vergeten!

De eerste gasten druppelden binnen rond het middaguur en omdat het zonnetje scheen hadden we direct de luxe om heerlijk buiten te lunchen. De geur van o.a. vers afgebakken turks brood met oude kaas, muhamarra en mesclun kwam je tegemoed. Tijdens het ontvangst waren we direct al onder de indruk van de grote opkomst én het enthousiasme van al deze gasten.

Na de lunch trapte de CEO, Diederik Benders, het event af om iedereen vervolgens mee te nemen in de roadmap van Otherside at Work. Er werd als snel duidelijk, toen de CTO Roel van der Sanden alle innovaties van de Xpert Suite met iedereen deelde, dat de bezoekers echt hun "kans konden grijpen" deze dag. En laat dat toevallig ook het thema zijn geweest van de Xperience.

grijp je kans met jeff gaspersz

Na de aftrap werden we meegenomen in een inspirerende sessie met Jeff Gaspersz, hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en adviseur op het gebied van innovatiemanagement. In deze sessie deelde hij hoe de meest innovatieve organisaties en teams kansen ontdekken. Wat voor leiderschap, mindset, processen en tools zijn nodig om steeds weer nieuwe mogelijkheden voor vernieuwing te ontdekken en te benutten? Aan het einde van deze sessie was iedereen op scherp gezet en natuurlijk moesten we dit benutten. Een "connected thinking" sessie, waarin in 5 minuten een groot aantal kansen op papier komen te staan was het resultaat. 

Zo en dan is het tijd voor koffie. Even met elkaar sparren wat we zojuist allemaal hebben gezien en de boel laten bezinken. Omdat veel gasten elkaar kenden onstonden er al snel ontspannen en creatieve gesprekken tussen de deelnemers en werden de messen geslepen voor de Beak-Out sessies. Bij de "Ask me Anything desks" stond een team klaar om alle vragen te beantwoorden en hier werd dan ook gretig gebruik van gemaakt. Maar....

Er was ook tijd voor FUN! Tijdens de middagbreak en de netwerkborrel hadden alle deelnemers de kans te grijpen naar Fitbit horloges in onze enige echte Otherside at Work grijpautomaat. De automaat had het er helaas wat zwaarder mee (gezien de vele grijpers) en die stopte ermee. Gelukkig konden we deze openen om vervolgens om te toveren naar een grabbelton! Grabbel je kans dus. 

Een aantal van onze gasten hebben we gevraagd wat ze van het event én van ons bedrijf vinden. Dat resulteerde in een supertoffe aftermovie!

 

Nogmaals ontzettend bedankt voor deze fantastische middag. En nu de vraag: wanneer is het volgende event?!?

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!