support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Samen sterk.
Corona. Het woord dat tot enkele weken geleden nog deed denken aan een verfrissend Mexicaans biertje, is inmiddels voor iedereen het onderwerp van de dag. De één vindt de maatregelen te ver gaan. De ander niet ver genoeg. Hoe dan ook heeft het voor iedereen een grote impact op het persoonlijke leven en voor velen van jullie ook op de bedrijfssituatie.

Binnen Otherside at Work hanteren wij een aantal pijlers in onze dienstverlening, waaronder Connected Together. In deze tijden van ‘social distancing’ krijgt deze pijler een nóg sterkere betekenis. Natuurlijk heeft de situatie ook impact op onze organisatie, maar wij, als softwarepartner, kunnen ook helpen in deze situatie. Juist nu gaat het erom dat we Connected Together blijven.

Veilige en gezonde bedrijfscontinuïteit
Wij willen helpen met het versneld doorvoeren van innovaties die maximale bedrijfscontinuïteit bieden en mensen veilig en gezond laten doorwerken. Afgelopen weekend hebben wij met een gedreven team actie ondernomen om vooruit te denken en te helpen:

  • Onze klanten kunnen nu direct een lijst met alle afspraken voor de komende periode opvragen bij onze Xpert Desk. Een beveiligde lijst met alle relevante contactgegevens om snel de geplande afspraken persoonlijk te informeren dat ze telefonisch of via video-consult worden geholpen i.p.v. via een fysiek consult.
  • In de loop van deze week zal een integratie worden uitgerold met Webcamconsult. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid om direct alle spreekuren via video-consult uit te voeren, waarbij de cliënt de mobiele telefoon of laptop/pc eenvoudig kan gebruiken en in de virtuele wachtkamer plaatsneemt.

Wij nodigen jullie uit om ook andere innovaties en ideeën voor te leggen, die jullie helpen in het succesvol continueren van de dienstverlening, zodat jullie medewerkers veilig en gezond kunnen werken en de dienstverlening gecontinueerd kan worden.

Eerlijkheid & kwetsbaarheid
Een van onze belangrijkste kernwaarden is ‘eerlijkheid & kwetsbaarheid’. Dit is een kernwaarde die wij in ons interne handelen, maar natuurlijk ook in het contact met onze klanten en leveranciers, hanteren.

Sommige bedrijven zullen het de komende tijd moeilijker krijgen dan andere bedrijven. Ook wij zullen bewust moeten ondernemen in de komende periode maar Otherside at Work heeft als softwarebedrijf een stabiele basis. Wij willen daarom iedereen die met ons samenwerkt actief uitnodigen om ‘eerlijk & kwetsbaar’ te durven zijn. Dat kan gaan om financiële situaties, om projecten die we samen doen of over welke andere situatie dan ook. Onze directie en medewerkers staan klaar om samen succesvol te zijn.

Op deze manier helpen we elkaar om samen sterk de komende periode een succes te maken. En dat vinden wij nu echt Connected Together.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!