support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Schouten Zekerheid en de Xpert Suite: een combi met daadkracht

Schouten Zekerheid is een gevestigde naam als het gaat om inkomensverzekeringen. Voor veel branches bieden zij diensten en kennis aan waarmee ze volledig op maat verzekeringsoplossingen bieden voor personeel. Naast diverse verzuimvolmachten heeft Schouten Zekerheid recent ook een WIA volmacht van Elips Life verkregen. Hiermee wordt het portfolio van inkomensverzekeringen nog completer maar ook complexer in de uitvoering. Deelnemersregistratie en pensioencommunicatie werden hiermee van belang.

Otherside leverde onlangs de Xpert Suite binnen Schouten Zekerheid voor de schadelastbeheersing van WGA dossiers. Na een uitgebreide Proof of Concept en zorgvuldige marktanalyse heeft Schouten Zekerheid ervoor gekozen om ook de claim-, naverrekenings- en pensioensommunicatie met de Xpert Suite te automatiseren. Hierbij wordt de Xpert Suite gekoppeld met CCS Level en voorzien van een werkgeversportaal waarmee de processen van Schouten Zekerheid digitaal worden ontsloten op een eenvoudige manier.

“Met de ketenoplossing die Otherside at Work biedt, kunnen wij voor klanten een optimale dienstverlening bieden. De aandacht die zij hebben voor innovatie heeft ons enorm aangesproken. Otherside at Work is een partner waarmee wij vertrouwd samen kunnen werken en met een goede snelheid onze strategische koers kunnen voortzetten. We zien de samenwerking met Otherside at Work dan ook als een strategisch partnership voor de lange termijn” – Vincent van Dijk – Directeur en Partner Schouten Zekerheid

“We zijn trots en blij dat we met een ervaren partij als Schouten Zekerheid verder werken aan onze missie om ketenintegratie te realiseren binnen het domein van inkomensverzekeringen. Alle partners in de keten kunnen hierdoor veel efficiënter en veiliger werken. Dit komt uiteindelijk ten goede van een betere inzetbaarheid van werknemers en een lagere schadelast voor werkgever en verzekeraar.”- Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside.

Over Schouten Zekerheid
Schouten Zekerheid is sinds 1953 onafhankelijk verzekeringsmakelaar en zelfstandig volmachtbedrijf voor bedrijven, instellingen, branche-/beroepsorganisaties en particulieren. Relaties ervaren de werkwijze van Schouten Zekerheid als onderscheidend door deskundig, onafhankelijk en daadkrachtig handelen.

Schouten Zekerheid concentreert zich volledig op zijn taak als verzekeringsmakelaar op het gebied van schadeverzekeringen en employee benefits. Al jarenlang heeft de organisatie kennis van en ervaring met het verzekeren van aansprakelijkheids-, transport-, brand-, constructie-, debiteuren- en digitale risico’s. Daarnaast hebben zij van oudsher een bijzondere expertise op het gebied van alle vormen van verzekerbare arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenen en collectieve zorgverzekeringen.

Over Otherside at Work
Otherside at Work werkt dagelijks met meer dan 80 medewerkers aan de Xpert Suite, zodat organisaties meer grip hebben op duurzame inzetbaarheid. Onze software moet de samenwerking in de keten maximaal ondersteunen en dit makkelijker maken. Met de Xpert Suite levert Otherside at Work één platform waarop alles rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid geregeld is. Van preventie en duurzame inzetbaarheid tot verzuim en re-integratie.

Efficiënt, veilig en met respect voor privacy. Zo zorgt Otherside at Work voor Happy Professionals. Bij klanten, bij de eindgebruikers en bij Otherside at Work zelf. | Otherside At Work, for happy professionals.

Meer weten over de mogelijkheden van de XS voor jouw organisatie?
Neem contact met ons op. Wij willen ook contact met jou!
📱 073 615 9950 | ✉️ sales@othersideatwork.nl

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!