support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Zoetermeer, 17 augustus 2018

SV Land en Otherside at Work tekenen overeenkomst voor de inzet van de Xpert Suite

De Xpert Suite van Otherside at Work wordt de komende maanden ingevoerd bij SV Land. Deze zal worden gebruikt voor de uitvoering van de jaarlijks meer dan 1.000 bezwaar, beroep- en herbeoordelingstrajecten welke SV Land levert aan werkgevers, intermediairs, arbodiensten en verzekeraars.

Charlotte van Leeuwen, Directeur en medeoprichter van SV Land: “De specialistische kennis en ervaring van SV Land wordt meer en meer gevonden door de markt. Er komt steeds meer werk naar ons team in Zoetermeer.  Dit is de reden dat we ons zijn gaan oriënteren op een nieuw volgsysteem dat alle onderdelen van risicomanagement arbeidsongeschiktheid in zich heeft. Het doel hiervan is de samenwerking in de keten versterken, processen nog efficiënter laten verlopen en inzichten voor onze klanten (via dashboards) optimaliseren.”

Robert van Gils, Manager Sales & Marketing van Otherside – “We zijn erg blij met de samenwerking met SV Land. De Xpert Suite kan perfect worden ingezet om de gespecialiseerde expertise van SV Land efficiënt en veilig te automatiseren. Doordat veel van onze klanten werken met SV Land versterkt de Xpert Suite de ketenintegratie en veilige dossieroverdracht tussen partijen”

Over SV Land

SV Land is een gerenommeerde partij op het gebied van sociale zekerheid en verzuim. Op basis van specialistische kennis en ervaring neemt SV Land actief deel aan het debat over sociale zekerheid en verzuim om een rechtvaardige verdeling van publieke en private gelden te waarborgen. SV Land helpt organisaties in de publieke en private sector zich een weg te banen in de complexe wereld van de sociale zekerheid, onder meer door te adviseren over de implementatie van nieuwe wet- en regelgeving, projecten uit te voeren, opleidingen te verzorgen en op tijdelijke basis specialisten in te zetten. Meer informatie vindt u op www.svland.nl.

Over Otherside

Otherside is een ervaren en gedreven softwareontwikkelaar waar inmiddels 60 enthousiaste professionals werkzaam zijn. Otherside levert de Xpert Suite, softwareplatform op het gebied van bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid. Waar een verzuimsysteem ophoudt, gaat de Xpert Suite verder.  De Xpert Suite is een beproefd gezondheidsmanagementplatform waar inmiddels meer dan 700.000 medewerkers actief zijn. Otherside is ISO 27001:2013 gecertificeerd en beschikt over een ISAE3402-verklaring en voldoet aan de richtlijnen van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!