support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Lekker die vakantie!!

En daar bedoel ik mijn eigen vakantie nog niet mee, maar de vakantie van Michelle. Mijn vrouw werkt in het speciaal onderwijs en is vanaf vorige week thuis met de kinderen. En ik kan jullie vertellen, dat scheelt nogal in het leven van een thuiswerkprof!

Wij zijn gezegend met drie fantastische kinderen: Kay (5 jaar), Lenn (3 jaar) en Ella (5 maanden). Een voordeel van alle corona maatregelen is dat je nu veel meer tijd met het gezin doorbrengt. Maar het leidt ook hier thuis tot de bekende puzzels. De dagen die wij beiden werken, proberen we zoveel mogelijk in “shifts” te werken zodat er één ouder bij de kinderen is. Maar hoe goed ook bedacht, dit werkt natuurlijk niet altijd zo en je hebt momenten dat je allebei aan de bak moet. En dat zijn de momenten wanneer het interessant wordt… Als je bijvoorbeeld aan het lunchen bent en je denkt een telefoontje wel even tussendoor te kunnen pakken.  En je vervolgens twee tellen later omkijkt en je ziet dat Lenn de scrambled egg niet in zijn mond stopt, maar in zijn haar aan het smeren is.

Of wanneer je in een (interne) video call zit over onze nieuwe No Risk module, en de jongens zich juist op dat moment willen verkleden als Superhelden: Spiderman en The Hulk! Kay regelt het zelf allemaal wel, maar Lenn heeft toch nog wel wat hulp nodig. Toen Lenn zijn pak eenmaal aan had, moest hij vrij snel daarna naar het toilet, dus pak weer uit. ‘’Papa ik ben klaar’’ klinkt het, dus even helpen en Hulk pak weer aan. OK, ik kan gaan zitten voor de rest van de call. Of toch niet, Ella had inmiddels ook wel trek in een fles. Hoppa, aan de bak papa! En natuurlijk kan in dit hele verhaal niet ontbreken dat spiderman zich ook nog even tussendoor op beeld wilde showen. Van een uur call, heb ik denk ik een kwartier meegekregen. Mijn geluk was dat er geen hele actieve bijdrage van mijn kant vereist was, maar dat ik op de hoogte moest zijn van de rode draad. Dat is nog aardig gelukt 😊.

Ondanks het passen, meten en de chaos, gaat het thuiswerken ons naar omstandigheden redelijk af. Zelf ben ik vanaf 1 april werkzaam in de nieuwe rol van Delivery Manager. Natuurlijk voelt het wel gek om in een functie waar je dicht tegen de klant aan mag schurken, niet bij een klant op bezoek mag gaan. Ben blij dat we veel met telefoon- en videogesprekken kunnen opvangen, maar het is toch niet hetzelfde als samen een kop koffie te drinken om zaken door te spreken. Gelukkig ken ik een deel van de klanten in mijn portefeuille al vanuit mijn vorige rol als Applicatie consultant. Dat schakelt net wat gemakkelijker en scheelt met kennismaken.

Verrassend genoeg ben ik juist nu meer gaan sporten: Sinds een aantal weken ben ik aan het kickboksen! Hoe? Alle sportscholen zitten dicht? Buiten, in de speeltuin voor ons huis hangt een grote bokszak! In Zevenaar heeft Bart Letzer, eigenaar van FSCA in Zevenaar, besloten om zijn bokszakken door heel Zevenaar op te hangen. Het toeval wil dat de vader van Bart tegenover ons woont en de handschoenen regelmatig aantrekt. Waarom niet meedoen? Waar ik tijdens deze eerste sessie (in mijn hoofd) los ging op ‘Gonna Fly Now’, bekend van een iconische scene uit Rocky, crashte ik na een uur beuken thuis. Dat viel toch even tegen… Inmiddels heb ik er met Chiel en een andere buurman al behoorlijk wat avondjes opzitten en dat voelt goed. Denk daarom dat ik, ondanks gebrek aan tijd, toch maar wat meer prioriteit moet gaan geven aan sporten en me in ga inschrijven. Natuurlijk als alles voorbij is en er weer getraind kan worden.

Net als veel Nederlanders kijk ik inmiddels uit naar een versoepeling van de maatregelen en een terugkeer naar (het nieuwe) normaal. Het weer kunnen zien van familie, oppakken van sociale contacten én het live spreken van collega’s en klanten. Maar mocht het nog even duren, dan gaat dat ook wel weer goedkomen. Nu eerst genieten van een weekje vakantie, dat is ook wel lekker! Na de vakantie zijn de scholen en kinderopvang ook weer open, dat maakt het werkende leven ook weer een stukje gemakkelijker. Blijf gezond allemaal en tot over een week!!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!