support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze klanten. We houden daarom user groups waarbij we feedback vragen op onze ontwikkelplannen. Dit jaar organiseren we ook een aantal user groups. In een user group delen we onze toekomstplannen en ontwerpen van geplande ontwikkelingen. Deze user group gaat over de doorontwikkeling van de XS app.

Wat gaan we bespreken?

Binnenkort lanceert Otherside at Work de eerste versie van de Xpert Suite app, genaamd XS Verzuim. Deze app stelt gebruikers in staat om op een smartphone verzuim- en herstelmeldingen te registreren- en inzicht te verkijgen in verzuimende medewerkers. Daarnaast kan de app gebruikt worden als alternatief voor SMS of een authenticator app bij de MFA inlog op de Xpert Suite.

Daarmee is de eerste versie van de app bij uitstek geschikt voor de doelgroep leidinggevenden, maar hier blijft het natuurlijk niet bij. Otherside at Work gaat de app doorontwikkelen, zodat deze meer functionaliteit gaat bieden en daarmee voor meer doelgroepen een waardevolle toevoeging op de Xpert Suite gaat vormen. Tijdens deze usergroup zullen de geplande ideeën voor de doorontwikkeling gedeeld worden, kunnen nieuwe ideeën worden ingebracht en kunnen deze doorontwikkelingen gezamenlijk geprioriteerd worden.

Voor wie is deze sessie?

Klantvertegenwoordigers die een rol hebben bij de (besluitvorming over de) uitrol van een app binnen de eigen organisatie, zoals klantbeheerders, beheerders ed.

Goed om te weten!

Het doel van de user group is om een inhoudelijke discussie te voeren met de deelnemers over lopende en komende doorontwikkelingen. Daarom bestaat een user group uit maximaal 10 deelnemers. Mochten we meer dan 10 aanmeldingen ontvangen, dan zullen we uit de aanmeldingen een keuze maken. 

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!