support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Het ontwikkelen van onze software doen we het liefst samen met onze klanten. We houden daarom user groups waarbij we feedback vragen op onze ontwikkelplannen. Dit jaar organiseren we ook een aantal user groups. In een user group delen we onze toekomstplannen en ontwerpen van geplande ontwikkelingen. Deze user group gaat over het nieuwe werknemer- / werkgeverdossier en bespreken van de transitie naar dit nieuwe dossier.

Wat is het nieuwe werknemer-/werkgeverdossier?

Het nieuwe werknemer-/werkgeverdossier is een belangrijke verbetering binnen de Xpert Suite waar alle gebruikers profijt van gaan hebben! Met dit dossier wordt het voor beheerders mogelijk om op maat dossierweergaves voor specifieke gebruikersgroepen in te richten (vergelijkbaar met de portalen). 

Wat gaan we bespreken?

Tijdens deze user group worden deelnemers meegenomen in de mogelijkheden die dit nieuwe dossier gaat bieden. We gaan in gesprek over het prioriteren van de realisatie en implementatie. En we denken graag samen met de deelnemers na over de transitie naar het nieuwe dossier voor alle XS-gebruikers.

Voor wie is deze sessie?

Deze user group is voor functioneel beheerders en super-users, die vanuit een inrichtings- en gebruikersperspectief met ons willen meedenken over deze ontwikkeling.

Goed om te weten!

Het doel van de user group is om een inhoudelijke discussie te voeren met de deelnemers over lopende en komende doorontwikkelingen. Daarom bestaat een user group uit maximaal 10 deelnemers. Mochten we meer dan 10 aanmeldingen ontvangen, dan zullen we uit de aanmeldingen een keuze maken. 

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!