support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Trots. Dat zijn wij bij Otherside at Work op de toppers van Werk Atleet. Week in, week uit geven zij onze happy professionals de beste en leukste bootcamps en tussen de bedrijven door weten ze ons ook telkens weer te motiveren met inspirerende masterclasses. Het verhaal van Jeroen en Joep raakt het Otherside hart, beiden bedrijven opgericht door twee jeugdvrienden. Vanuit passie en gedreven om het verschil te maken.

Deze twee jeugdvrienden zijn al vanaf kleins af aan bezig met hun gedeelde passie: beweging. Later breidde deze passie zich uit en werd het meer alomvattend: een gezonde, vitale leefstijl. Jeugdvriend Joep was werkzaam bij Heineken en maakte lange kantoordagen en begon hier zijn energie voor een gezonde leefstijl langzaam te verliezen. En ook Jeroen vond het tijd voor verandering. Zijn studie – Sport & Beweging aan de Sporthogeschool – bood een aantal uitkomsten. Hoe zou het zijn om tijdens je werkdag te werken aan een vitale leefstijl?  Een gezamenlijke missie was geboren: een gezonde leefstijl voor alle Nederlanders, ongeacht de job! 

Jeroen en Joep zien werk als topsport. In een tijd waarin het normaal is dat iedereen constant druk voelt om alle ballen in de lucht te houden en stress en burn-out gerelateerde klachten nog nooit zo hoog zijn geweest, is het volgens hen tijd om meer aandacht te besteden aan een gezonde leefstijl, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

Daarom ontwikkelt Werk Atleet vitaliteitsprogramma’s voor werkend Nederland om medewerkers zowel fysiek als mentaal in topvorm op de werkvloer te krijgen en behouden. Met een focus op Beweging, Voeding, Ontspanning, Slaap, Werkgeluk en Comfortzone verlagen zij het ziekteverzuim, verhogen ze de energie, productiviteit en focus en stimuleren ze de teambinding.

Hoe ze dat doen? Het kan al met iets kleins zoals een masterclass of Webinar tot een volledig vitaliteitsprogramma voor je organisatie. Ondertussen kan Otherside uit eigen ervaring zeggen dat deze twee ambitieuze, sportieve mannen het verschil kunnen maken voor iedere organisatie.

Omdat we Jeroen en Joep een warm hart toedragen én omdat we hun missie steunen hebben we binnenkort een heel leuk nieuwtje… Volg onze LinkedIn pagina's (Otherside at Work en Werk Atleet) om als eerste op de hoogte te zijn 😉

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!