support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

We organiseren binnenkort Xpert Sessies. Hierin kun je meedenken over de ontwikkeling van functionaliteiten in de Xpert Suite. Elke sessie behandelen we een bepaald onderwerp. Ben je functioneel beheerder of product owner? En wil je met ons meedenken? Word dan lid van onze Xpert Sessie Groep! 

Wil je nu al mee doen? Op 12 oktober van 15:00 tot 16:30 is de eerste (online) Xpert Sessie. Tijdens deze sessie willen we onze eerste ideeën toetsen over het creëren van intelligente protocollen in de Xpert Suite. Op dit moment kijken we of we de protocollen met een vast stramien intelligenter en dynamischer kunnen maken (zie hieronder de verdere toelichting). Denk jij nu dat jouw mening niet mag ontbreken en bepaal jij de invulling van verzuimbegeleiding in jouw organisatie? Meld je dan aan voor de groep en stuur een mailtje naar mij: marieke.pottker@othersideatwork.nl.

 

Toelichting Xpert Sessie - Intelligente protocollen
We kennen in de applicatie op dit moment protocollen en protocolvariaties. Deze protocollen zijn niet intelligent, maar een vaste opvolging van taken uitgezet in de tijd. Verder kennen we de triggerhandler, deze zorgt er voor dat bij bijzondere situaties extra taken toegevoegd kunnen worden. Als je dit heel veel toepast om echt dynamische en intelligente workflows te maken, dan wordt het wat onoverzichtelijk in het beheer en moeilijk te monitoren in de uitvoering. De simpelheid van de protocollen met een vast stramien, waarin het altijd duidelijk is waarom en wanneer een bepaalde taak uitgevoerd moet worden, willen we gaan integreren in intelligentere en meer dynamische protocollen. We hebben hiervoor al een oplossing in gedachte, namelijk een sub-protocol dat je kunt toevoegen of verwijderen op basis van ‘events’ in een workflow. Deze oplossing willen we graag toelichten en toetsen met experts die bepalen wat de invulling van de werkprocessen bij hun organisatie is (op het gebied dat ondersteund wordt met de Xpert Suite).

Vanaf nu als eerste op de hoogte van Otherside nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!