support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Vanaf deze release, donderdag 4 mei, is de XS Verzuim app beschikbaar! Na een uitgebreide testperiode hebben wij de app helemaal bijgeschaafd zodat hij optimaal gebruikt kan worden. Bekijk hier wat de app voor jou kan betekenen!

Wat kun je met de XS Verzuim app?

Op de werkvloer kun je altijd eenvoudig en snel iemand ziek of beter melden. Dus hier heb je geen laptop meer voor nodig! Daarnaast heb je via de XS Verzuim app ook inzage in je verzuim. Bekijk hier je met de XS Verzuim app een ziekmelding doet en een medewerker beter meldt. Zo gemakkelijk kan een verzuimsysteem zijn.

Ziekmelding                                     

       


Betermelding

>  

 

Inloggen met multifactor authenticatie op XS kan nu ook via de XS app.
Bekijk hiervoor onderstaand voorbeeld:

Voor wie?

De XS verzuim app is ontwikkeld voor leidinggevenden bij werkgevers, volmachten en verzekeraars. Maar ook medewerkers kunnen gebruik maken van de app. Hiervoor moeten ze wel een Xpert Suite account hebben. Ben je een arbodienstverlener met Datakluis? Dan kun je de app op dit moment nog niet gebruiken. De datakluis binnen de app is op dit moment in ontwikkeling en we werken er hard aan om de deze ook beschikbaar te maken.  

Hoe kan ik ‘m gebruiken?

De XS Verzuim app is beschikbaar in de app-stores van IOS en Android. Scan hieronder om de app op je telefoon te zetten. Zodra jouw functioneel beheerder de app heeft aangezet kun je de app zelf makkelijk koppelen aan Xpert Suite (bekijk hiervoor deze instructie op het XSC). Hiervoor heb je wel een inlog voor Xpert Suite nodig. Zoals je van ons gewend bent is de app superveilig. Bij het gebruik worden de rechten van XS toegepast. Je ziet dus hetzelfde als wat je altijd in Xpert Suite ziet.

XS Verzuim app | IOS         XS Verzuim app | Android

                     

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Xpert Suite?

Meer informatie over de XS Verzuim app vind je op het Xpert Support Center. Wil je weten hoe de Xpert Suite jou kan helpen om bij verzuimpreventie, duurzame inzetbaarheid en de implementatie van het verzuimbeleid? Vraag dan een demo aan van de Xpert Suite, waarbij onze experts jou adviseren en met je meedenken.

Vraag hier je demo aan!

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!