support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Vanaf nu is het mogelijk om via het koppelplatform van de Xpert Suite zelf een koppeling te leggen vanuit de Nmbrs-omgeving naar de Xpert Suite-omgeving. Deze koppeling zorgt ervoor dat er verschillende gegevens structureel vanuit Nmbrs in de XS worden gezet, door middel van de API. Je kunt de volgende gegevens koppelen:

  • Afdelingen
  • Werknemers
  • Verzuim
Maar hoe werkt dat dan?

Laten we eerst even zeggen dat een koppeling maken een deskundig werkje is. Je kunt namelijk eenvoudig grote hoeveelheden data invoegen, aanvullen, overschrijven en verwijderen. Dat moet dus wel op de juiste manier gebeuren. Zorg daarom eerst dat je leert hoe je een koppeling zelfstandig kunt maken via onze koppelingentraining op 26 mei. Deze training verhoogt de efficiëntie van jou als arbodienst aanzienlijk, want hierna kun je volledig zelf verschillende koppelingen maken. En dat scheelt veel tijd en daarmee kosten!

Om de koppeling te maken, is het van belang dat je in de Nmbrs-omgeving een gebruiker aanmaakt en een set van webservices op ‘Active’ zet. Je kan daarna zelf in Nmbrs aangeven welke werkgevers uit deze omgeving gekoppeld moeten worden met de XS. Je deelt daarna de token met de functioneel beheerder van XS , waarna de functioneel beheerder de verdere inrichting in het koppelplatform kan opzetten. De functioneel beheerder kan zelf aangeven op welke dagen en welk tijdstip de gegevens opgehaald dienen te worden uit Nmbrs.

Ben je een ervaren koppelaar en wil je meer weten over het maken van deze koppeling? Check dan onze handleiding op het XpertSupportCenter. 

Instructievideo zelfstandig koppelen

In deze instructievideo legt Sanne uit hoe je zelfstandig een koppeling kunt maken met de XS. Dit doe je via het koppelplatform ESB in de Xpert Suite.

Wil je meer weten over onze integratiemogelijkheden?
Alles over integratie en de XS vind je hier
 

Heb je een vraag of wil je eens vrijblijvend in gesprek over koppelingen?
Laat dan hier je gegevens achter en wij bellen je terug!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!