support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
nederlands

Met de Xpert Suite bouw je als volmacht of verzekeraar een volledig betrouwbare schade- & polisadministratie op.

Het vastleggen van de verschillende inkomensverzekeringen (verzuim, WGA, WIA etc.) met de juiste dekkingen is compleet en simpel. Je kunt een volledige subagenten- en tussenpersonenadministratie voeren, zodat zichtbaar is welke werkgever via welke intermediair wordt bediend en welke polissen er zijn voor die werkgever. De module Polisregistratie is hiervoor de ideale oplossing.

 

Productkenmerken

 

  • Claimafhandeling
    De schadelastbeheersingsprocessen zijn gekoppeld aan de verzekeringen die gelden. Met het instellen van de juiste verzekering kan dan ook direct het juiste dienstverleningsproces worden geactiveerd. De mutaties, net als de claims, kunnen worden verwerkt. Eenvoudig kunnen schadelastrapportages worden gegenereerd en worden voorgelegd aan de werkgever. Hierbij wordt ook rekening gehouden met de dekkingen, wachtdagen en eventuele coulanceregelingen.

  • Naverrekening
    De module Inkomensverzekeringen voorziet in een periodieke naverrekening, waarbij de werkgever d.m.v. een intelligent online vragenformulier de relevante personeelsmutaties over de na te verreken periode kan aanleveren. Na controle wordt door de module automatisch de naverrekening uitgevoerd, welke in de vorm van een (PDF) specificatie aan het werkgeversdossier wordt toegevoegd.

  • Pensioencommunicatie
    Nieuw! Deze module verzorgt nu ook de pensioencommunicatie voor de verzekeringsproducten die onder de Pensioenwet vallen. Door op tijd relevante documenten te genereren en verzenden, helpt de module de volmacht of verzekeraar om aan de wettelijke verplichtingen vanuit de Pensioenwet te voldoen.

In oktober (datum volgt) organiseert Otherside at Work een -gratis- Webinar waarin je laagdrempelig kennis kan maken met de voordelen en werking van deze module. Bij zijn?
 

Schrijf je dan hier vast in!

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Utopialaan 36, gebouw C
5232 CE 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073-6159950
Xpert Desk
Tel: 073-6159999
Download onze brochure
Robert van Gils | Manager Sales & Marketing
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Maak nu een afspraak!