support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Otherside at Work is sterk in de gebruikersinterface met medewerkers én leidinggevenden.

Helemaal in lijn met hun 'Connected Together' strategie! Terug naar overzicht
Testimonial

"Ze leveren niet alleen maar een softwarepakket"

Arie-Jan Cornelissen Manager HR Services Nationale Nederlanden

“Wij werken bij Nationale Nederlanden, de afdeling Health & Safety en de bedrijfsartsen, met veel tevredenheid in de Xpert Suite van Otherside at Work. De Xpert Suite biedt toegevoegde waarde in het optimaliseren van alle verzuimprocessen en het voeren van de regie op het gehele verzuimproces door Health&Safety. Door het gebruik van de Xpert Suite voldoen wij aan de, regelmatig veranderende, wet- en regelgeving.

De effectiviteit van onze bedrijfsgezondheidszorg is hoog, waarbij wij aandacht voor de medewerker hebben en een zeer laag verzuim hebben gerealiseerd. Door zeer gericht te sturen op de verschillende verzuimprofielen en bedrijfsonderdelen, kunnen probleemgebieden gedetecteerd worden en kan vervolgens met een situationele aanpak het verzuim in dat probleemgebied verder terug gedrongen worden.

Voor Nationale Nederlanden is het uiteraard ook van belang om "in control" te zijn op het gebied van beveiligingsmaatregelen en -controles. Otherside at Work biedt als partner een platform om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid te waarborgen.”

Arie-Jan was één van de bezoekers van de Otherside Xperience 2019. Hier vroegen wij hem het hemd van het lijf over de samenwerking met Otherside.

 

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!