support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Zorgvuldig verzuim begeleiden én datagericht de arbodienst sturen

Vitaal! Arbo zet in op de Xpert Suite Terug naar overzicht
Testimonial

"Xpert Suite is een systeem voor nu en in de toekomst"

Martine Gaasbeek Manager Vitaal! Arbo

Vitaal! Arbo is de interne arbodienst van Flexfamily, een familie aan flexbedrijven in de regio Oost. Ze zijn gespecialiseerd in preventie, duurzame inzetbaarheid, verzuimbegeleiding en re-integratie. Sinds begin dit jaar gebruikt Vitaal! Arbo de Xpert Suite. Met de XS willen zij de verzuimbegeleiding verbeteren en datagericht werken.

We spraken o.a. Martine Gaasbeek, manager van Vitaal! Arbo. Zij ziet in de Xpert Suite een systeem voor nu en voor de toekomst. Benieuwd hoe zij en haar collega’s de Xpert Suite ervaren? Bekijk de video hier!


Benieuwd of het wat is voor jouw organisatie?

De XS geeft je veel mogelijkheden om anders en slimmer om te gaan met verzuimbegeleiding. Benieuwd hoe? Bekijk onze modules en webinars of plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

Over Vitaal! Arbo
Samen spelen de verschillende leden van de Flexfamily in op de geweldige kansen die de regio’s Achterhoek, Twente en Stedendriehoek te bieden hebben. Door met elkaar op een nuchtere manier de schouders eronder te zetten, werken zij iedere dag aan het verbeteren van werken en wonen in de regio. Zowel voor als met hun klanten en medewerkers. Zo zorgen ze samen voor een mooie en aantrekkelijke regio. Daar staan zij voor en daar zijn ze trots op.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!