support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Als dienstverlener ben je vaak op zoek naar de perfecte balans tussen hoogwaardige dienstverlening en efficiëntie. Je wilt je klant zo goed mogelijk ondersteunen vanuit een gezonde bedrijfsvoering, maar je wilt ook vooruit kijken en groeien. 

Dan is het belangrijk kritisch te blijven op je processen en je middelen. Enerzijds door na te denken over de inrichting, anderzijds door zoveel mogelijk inzicht te krijgen.

Slimmer werken, dat willen we allemaal. Al jaren kijken wij, samen met onze klanten, hoe processen rondom bedrijfsgezondheid en sociale zekerheid slimmer gemaakt kunnen worden door het gebruik van software. Een mindset waar juist in lastige tijden als deze behoefte aan is. 

Daarom vind je op deze pagina een verzameling aan tools en informatie die jou als dienstverlener helpen slimmer te werken. Meer tijd over houden voor de echt belangrijke zaken. Daar gaat het uiteindelijk toch om?

Hier krijg je o.a. antwoord op vragen als: hoe kan ik mijn administratieve lasten beperken? Hoe kan ik ook met een lockdown makkelijk kwalitatieve face-to-face consults faciliteren voor een werknemer? Hoe kan ik sneller schakelen met het UWV? En hoe koppel ik snel HR-systemen van klanten aan mijn XS? 

De aankomende periode delen we hier steeds nieuwe trends, inzichten, ontwikkelingen en de meest handige tips & trics. Als eerste op de hoogte zijn? Meld je dan aan voor onze update.

Vind je niet wat je zoekt? Laat ons dan weten welke oplossing je nodig hebt! Of kijk eens bij onze andere oplossingen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!