support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Wist jij dat je sinds deze maand een aantal nieuwe rapportages kunt raadplegen die je helpen om inzicht te krijgen in jouw verzuimprocessen, je helpen om jouw verzuimaanpak te vergemakkelijken én je helpen om te sturen op gerichte interventies?

Continue verbetering en ontwikkeling

Wij werken continu aan tools die tijdsbesparend en efficiëntie-verhogend zijn. In de Xpert Suite kun je al enige tijd verschillende basisrapportages vinden, maar ook WGA-rapportages en procesrapportages. Deze geven je inzicht in verzuim en de effectiviteit en efficiëntie van je verzuimbegeleiding.  

We werken er ook hard aan om deze rapportages continu te verbeteren en daarom hebben we in onze laatste software-update ook weer nieuwe aanpassingen gedaan om het jou nog makkelijker te maken.

Nieuwe rapportages

Zo kun je vanaf nu een rapportage maken waarmee je bijvoorbeeld alle activiteiten rondom één werknemer binnen een bepaalde periode in beeld hebt. Ook nieuw is een rapportage die inzicht geeft in ziektetrajecten per werkgever, met relevante polissen en ziektetrajecten per verzekeraar.

En over slimmer verzuim begeleiden gesproken; in de XS is het nu ook mogelijk om een rapportage te maken die kenmerken en beoordelingen van alle dienstverleners binnen je Providerboog overzichtelijk weergeeft. Dit geeft een beter beeld van de eigenschappen van de verschillende interventionisten binnen jouw providerboog. Zo kun je de interventie beter afstemmen op de behoefte van de werknemer.

Kortom: meer inzicht, meer tijdsbesparing en meer mogelijkheden om te sturen op basis van data.

Automatisch delen van periodieke rapportages

Wil je jouw collega’s periodiek voorzien van deze inzichten? Je kunt ook instellen dat je per mail periodiek in PDF of Excel automatisch bepaalde managementrapportages verstuurt naar specifieke gebruikersgroepen! Welke rapportages dit zijn en wanneer deze automatisch worden verstuurd kun je zelf instellen. Ook dit scheelt weer de nodige tijd.
 

Meer weten over deze rapportages of de Xpert Suite?
Laat dan hier je gegevens achter en wij bellen je terug!

Benieuwd naar alle laatste ontwikkelingen van de Xpert Suite?
Bekijk het in de laatste Release Note.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9950
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Business Development Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!