support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

 

WAUW... Wat was dat gaaf! Dit jaar voor het eerst de Otherside Xperience omgedoopt tot Online Xperience en wat hebben we genoten. We hebben ontzettend veel lovende woorden gehad van onze bezoekers, dank daarvoor...

In verschillende sessies werd gesproken over actuele thema's binnen verzuim, preventie, duurzame inzetbaarheid en vitaliteit in Nederland. Er wordt o.a. ingegaan op de rol van data, digitalisering, groei en taakdelegatie en hoe deze thema's zich de komende jaren verder zullen ontwikkelen. 

Jammer genoeg hebben we door een technisch mankement twee Customer Insight sessies niet op kunnen nemen. Bummer! Dit gaat om de sessies 'Datagedreven dienstverlening: PowerBI in de praktijk' met Erci Vegers en 'Security Event Management: risico's in beeld' met Stef Roskam. Mocht je meer informatie willen over deze onderwerpen, dan brengen we je natuurlijk graag in contact met één van onze Xperts.

Aftrap met productvisie en roadmap Otherside 2022

Roel en Diederik openden de dag en informeerden je over de strategische visie van Otherside en de doelen van 2022. Waar zal Otherside zich in 2022 op gaan focussen en wat betekent dit voor onze klanten en partners?
 

Round Table "Het groei-effect"

In een groeiende organisatie is verandering een dagelijks feit. Hoe ga je met deze groei om? Net als in sport ben je nooit direct daar waar je wilt zijn. Het vergt inzet, doorzettingsvermogen, aanpassingsvermogen en het vermogen om anderen mee te nemen in deze ontwikkelingen. Diederik Benders, CEO van Otherside at Work, deelt in deze interactieve sessie zijn visie op de impact van groei en het belang van groei. Welk effect heeft groei op dienstverlening, op medewerkers, op klanten en de omgeving? Wat betekent dit voor innovatie en ontwikkeling van een organisatie? Op welke manier geeft hij met Otherside at Work hier invulling aan en welke hordes moet hij nemen met Otherside at Work? En waarom is groei zo’n belangrijk onderdeel van de strategie?
 

Customer Insight: 'Taakdelegatie en digitalisering van dienstverlening'

In een markt waarin de schaarste van bedrijfsartsen en casemanagers steeds verder toeneemt, wordt de roep om veilige, verantwoorde en slimme manieren van taakdelegatie en digitalisering van dienstverlening steeds belangrijker. Op welke manier anticipeert GOED op deze ontwikkelingen en welke mogelijkheden van digitalisering ziet GOED hierin? Hoe helpt slimme tooling, zoals onder meer TriageExpert GOED in het optimaliseren van hun dienstverlening? We gingen in gesprek met Berend Moerdijk, CEO van GOED, over zijn visie op en ervaringen met deze ontwikkelingen.
 

Customer Insight: 'Preventie en vitaliteit'

Voor Facilicom Group is duurzame inzetbaarheid cruciaal om succesvol te blijven. Goede preventie is daarbij effectiever dan verzuimbegeleiding, is de overtuiging van Marcel Klein. Om de medewerkers hierin te activeren ontwikkelt hij een omvangrijk programma, met een hoofdrol voor de leidinggevende.
 

Wrap up en vragenkwartiertje

Tot slot sloten Diederik en Roel de allereerste Online Xperience af met een vragenrondje vanuit jullie.
 

 
Heb je vragen n.a.v. dit event of ben je benieuwd naar ons systeem?

De XS geeft je veel mogelijkheden om anders en slimmer om te gaan met verzuimbegeleiding. Benieuwd hoe? Bekijk onze modules en webinars of plan een (digitaal) bakkie met ons! ☕

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!