support
Xpert Desk
073 - 61 59 999
Support
Xpert Desk
073 - 61 59 999

Ben je eigenrisicodrager voor de ZW? Dan kun je de verloning van jouw zieke medewerker via Xpert Suite laten verlopen met XS Benefits. In Xpert Suite kun je het dagloon en de brutolooncomponenten periodiek laten berekenen. Waarna deze informatie via een koppeling doorgezet wordt naar NMBRS. Een bruto-netto berekening en de daadwerkelijke verloning kan vervolgens in NMBRS worden gedaan. Uiteindelijk zullen de loonstroken en jaaropgaven via NMBRS geautomatiseerd weer terug worden gekoppeld en aan het werknemerdossier in Xpert Suite worden toegevoegd. Dat is handig!

De voordelen van XS benefits op een rij...

 

  • De juiste verloningsgegevens voor de werkgever en de werknemer worden eenmalig vastgelegd. Xpert Suite houdt daarbij rekening met contractuele afspraken zoals bijvoorbeeld CAO.
  • Het dagloon kan op verschillende manieren worden berekend, rekeninghoudend met de verschillende mogelijke referteperioden. Maar ook vastlegging van het bij UWV opgevraagde dagloon behoort tot de mogelijkheden.
  • De uit te keren bruto looncomponenten worden automatisch periodiek berekend (per maand, 4 weken of week) met eventuele aanvullingen en correcties.
  • De bruto looncomponenten worden geautomatiseerd aangeleverd bij NMBRS voor de daadwerkelijke verloning aan de werknemer.
  • Ook is het mogelijk om de ontvangen loonstroken direct aan het correcte werknemerdossier in Xpert Suite toe te voegen.

Ja, ik wil!

Wij willen ook graag contact met jou!
Otherside at Work
Wisent 14
5236 PX 's-Hertogenbosch
Kamer van Koophandel: 17152287
Receptie
Tel: 073 615 9950
Xpert Desk
Tel: 073 615 9999
Robert van Gils | Business Development Manager
robert.vangils@othersideatwork.nl 06 46 11 99 28
Bianca van Grinsven | Sales Manager
bianca.vangrinsven@othersideatwork.nl 06 41841632
Maak nu een afspraak!